Instagram Not Sözleri (En Güzel ) 2023 - Baskı Önizleme +- İzmox - Bilgi Paylaştıkça Güzel (https://izmox.com) +-- Forum: Uygulama & Sosyal Medya (https://izmox.com/forum-uygulama-sosyal-medya.html) +--- Forum: Telefon & Bilgisayar (https://izmox.com/forum-telefon-bilgisayar.html) +--- Konu Başlığı: Instagram Not Sözleri (En Güzel ) 2023 (/konu-instagram-not-sozleri-en-guzel-2023.html) |
Instagram Not Sözleri (En Güzel ) 2023 - Ceyhun - 11-08-2023 Instagram Not Sözleri Kısa Instagram’da uzun uzun notlar paylaşmak yerine kısa notlar ile daha çok ilgi çekmeyi deneyebilirsiniz. Sizler amacıyla birbirinden değişik aniden çok kısa instagram notlarını alçakta paylaştık. Alışkanlıklarımın kurbanıyım ? Kafam almıyo yavrum ? Hayatımın aşkı nerdesin Olmazların hastasıyım Kardeş bu yol nereye çıkıyor Düşerken ellerim cebimdeydi Git Dediğimde Kalsaydın Herşey Farklı Olurdu. Alayı gelse alay ederiz Niye uslu duralım ? Rezil rüsva seni ? Keyifsiz ve düşünceli Feriştahına ödün yok ? Bi ariyim mi seni Ben deliyim ? Genel ? Belayım kendime Rezil bir gece ? Alo ben vuruldum Uykusuz ve keyifsiz ? Her şeyden biraz kalır Yıllarıma kiracıyım Keyifsiz ve agresifim Rezil bir yaşantı Keyfimiz var hevesimiz yok Heves mi bıraktınız Dünya dönüyosun ama boşuna Müthiş boşvermişlik Alo beni kurtar Ölmeyeceksek yaşayalım bari ? Aşk mafyasıyım Unutulmadın unutturdun Az ilerden hadi E siz hep birbirinizi tanıyosunuz değecek mi sabrettiğime Instagram Notlara Ne Yazılır? Instagram paylaşacağınız notlarda eski sevgilinize göndermeler yapılabilir ya da arkadaşlarınıza komik şakalar yapılabilirsiniz. Örneğin; ”Sen şimdi naneyi yemedin mi?” Diye bir Instagram notu bırakabilir ve takipçilerinizi endişelendirebilirsiniz. Aynı şekilde sevgilinizde bu not ardından endişelenecektir. Sadece göndermeler değil, takipçilerinize sohbetler evresinde sorular sorabilir onlarında size yanıt vermesini sağlayabilirsiniz. Bu sayede takipçilerinizle aranızdaki etkileşimi arttırabilir ve sohbetlerinizi normalden çok daha çok eğlenceli duruma getirebilirsiniz. Bakalım bugün neyi halledemicez Keyiften kafayı yicem Dünya bu türyse cehennem nasıl Her hareketim sıkıntılı Hatalarım sensiz tat vermiyor Sıfır adet eğlenceli şey yaşıyorum Ara sıra yokluyoruz ama hep yoklardayız Beni benden alır mısın bundan sonra Yaşamadan ölmesek bari Aramadım ama elim gitti telefona Bende bilmiyorum ne aradığımı Instagram Komik Notlar Instagram’da komik not sözleriyle takipçilerinizin odağı durumuna gelebilirsiniz. Komik ve kısa instagram not sözleriyle sizde profilinizde daha evvel hiç kimsenin paylaşmadığı Instagram notlarını paylaşarak sohbetlerinize renk katabilirsiniz. instagram not sözleri komik Ölürsem nedeni baş ağrısıdır Geldiğin Gibi gidersin Bazen diyorum ki keşke yanılsam Biraz delirdim ama iyiyim Ben gencim ama ihtiyarım İnsan bazı durumlarda duasını edip uyumasını bilmeli Parasız kalmayı hak edecek hiç bir şey yapmadım Bazı arkadaşların mallık seviyesiyle baş edemiyorum bundan sonra Bu devran döner mi? En Güzel Pancar Nerenin Sabrın sonu neydi Ben kimim ve kendimden ne istiyorum üzülünce agresifleşiyorum yani hep ay benim hayalim bitmiş Biz ne vakit gün yüzü görcez değiştim ve geliştim bundan sonra eskisinden de enayiyim Benim kafada kurma mesaim başladı Ben bitmişim ben mahvolmuşum Bu ne ya bu tür her sabah uyancaz mı Kaşar Olmasaydın bu tür olmazdı Mental olarak uzanıyorum Ağır Instagram Not Sözleri (Dokunaklı) Yanı başındayken hissettiğim yalnızlık, başkasının hayalinde bile yok. Gözyaşlarıma söz geçiremiyorum, zira içimdeki fırtınalar durmuyor. Kalbimdeki acılarla gülmeyi öğrendim, ama kimse benim gözyaşlarımın keyfini bilemez. Gözlerimdeki mutluluğun ardında kırık bir kalp var. Sessizce ağladım, zira kimse gözyaşlarımı duymadı İçimdeki acıyı kelimelere dökmek yerine, sessiz sedasız gülümsüyorum |