İzmox - Bilgi Paylaştıkça Güzel
Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - Baskı Önizleme

+- İzmox - Bilgi Paylaştıkça Güzel (https://izmox.com)
+-- Forum: Oyun Kategorisi (https://izmox.com/forum-oyun-kategorisi.html)
+--- Forum: CounterStrike (https://izmox.com/forum-counterstrike.html)
+---- Forum: Cs 1.6 Map Paylaşımı (https://izmox.com/forum-cs-1-6-map-paylasimi.html)
+---- Konu Başlığı: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum (/konu-arkadaslar-el-isinma-alisma-gibi-map-vardi-onu-size-paylasmak-istiyorum.html)

Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - a1mBABA - 15-10-2020

Hide Post

Konu İçeriğini otomatik görmek için

1- Arkadaşlar bu dosyayı yükleyin
2- Cs 1.6 dosya konumu aç diyorsunuz
3- Ben size o attığım linki dosyaları o cstrike dosyasına içine atın
4- Ve işe yaramış oluyor

Oyuna girdikten sonra solda ki new game yazıyor orayı tıklayın =vatb_training bu vatb diye olan onları seçin ve oyuna girin el alışabiliyorsunuz  Shy

by a1mBABA

Cvp: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - Hz.aim - 15-10-2020

HEYKELİNİ YAPSAK TAŞŞANA  BETON YETMEZ REİSS

Cvp: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - esenQQQQ - 15-10-2020

aim kasmak istiyorsanız tavsiyem bu dur cok guzel bir map harika tesekkurler kardeşim

Cvp: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - <_DLov^# - 15-10-2020

Eline saglık konu yanlış bölüme actıgınızdan dolayı gerekli bölüme taşınmıştır birde fotoğraf eklerseniz daha güzel olur Mutlu

Cvp: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - -RuddyhT - 15-10-2020

Ellerinize Sağlık CoK Güzel

Cvp: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - FEXLL - 15-10-2020

Teşekkürler yararlı bir paylaşım.

Cvp: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - halilyyl_ - 01-12-2020

İnş işeme yaradı

RE: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - KαяαBαтαK - 07-01-2021

(15-10-2020, 12:12 AM)a1mBABA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
Hide Post

4- Ve işe yaramış oluyor

Oyuna girdikten sonra solda ki new game yazıyor orayı tıklayın =vatb_training bu vatb diye olan onları seçin ve oyuna girin el alışabiliyorsunuz  Shy

by a1mBABA

Çok Teşekkürler İşime Yaradı Mutlu

Cvp: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - ARABASEVENADAM - 27-05-2021

Paylasim için tesekkürler

Cvp: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - wirllse35 - 16-10-2022

Ellerinize sağlık. İşime Yaradı

Cvp: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - sitellione34 - 23-10-2023

Paylasim için tesekkürler

teşekkürler

RE: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - safa41 - 08-03-2025

Hide Post

4- Ve işe yaramış oluyor

by a1mBABA
teşekkürler

RE: Arkadaşlar el ısınma - alışma gibi map vardı. Onu size paylaşmak istiyorum - Sniperzz - 08-03-2025

Hide Post

4- Ve işe yaramış oluyor

by a1mBABA