15-03-2021, 03:03 PM
(Son Düzenleme: 15-03-2021, 06:17 PM, Düzenleyen: FEXLL.)
İzmox Theme
Merhaba arkadaşlar,
TR'de kimsenin haberi olmadığı bir *.exe paylaşacağım. İşlem çok basit *.exe'i açıp istediğiniz dosyaya sağ tıklayıp *.exe ile aç diyoruz. Ve daha sonra istediğiniz programı normal açın artık istediğiniz programı 2 kere açabileceksiniz. İyi kullanımlar ve iyi oyunlar. Her program için geçerlidir ama ben sadece cs 1.6 üzerine yoğunlaşıp anlattım. İyi oyunlar dilerim.
Programın kesinlikle bir zararı yoktur, kendim analiz ettim + online analiz sistemleri tarafından da test edildi.
İÇERİĞİ OKUMAK İÇİN LÜTFEN ÖNCE YORUM YAZINIZ. YORUM YAZMAK İÇİN KAYIT OLUNUZ.
Ekran GörüntüleriTR'de kimsenin haberi olmadığı bir *.exe paylaşacağım. İşlem çok basit *.exe'i açıp istediğiniz dosyaya sağ tıklayıp *.exe ile aç diyoruz. Ve daha sonra istediğiniz programı normal açın artık istediğiniz programı 2 kere açabileceksiniz. İyi kullanımlar ve iyi oyunlar. Her program için geçerlidir ama ben sadece cs 1.6 üzerine yoğunlaşıp anlattım. İyi oyunlar dilerim.
Programın kesinlikle bir zararı yoktur, kendim analiz ettim + online analiz sistemleri tarafından da test edildi.
İÇERİĞİ OKUMAK İÇİN LÜTFEN ÖNCE YORUM YAZINIZ. YORUM YAZMAK İÇİN KAYIT OLUNUZ.
Bir bugün iki yarına bedeldir… Benjamin Franklin
Bu Konudaki Yorumlar |
CS 1.6 Aynı Anda 2 Tane Açma Yöntemi -BASİT- - Yazar: Mike - 15-03-2021, 03:03 PM
Cvp: CS 1.6 Aynı Anda 2 Tane Açma Yöntemi -BASİT- - Yazar: FEXLL - 15-03-2021, 06:18 PM
|
Görüntüleyenler: 1 Ziyaretçi